Kopshtar (udhëheqës ekipi) për kujdesin e kopshteve ekskluzive private (m/f/d)

A tingëllon i mërzitshëm dhe i pakërkueshëm "mirëmbajtja e kopshteve private"? Ne te kunderten! Sapo zonat e jashtme janë ridizajnuar ose ridizajnuar plotësisht, shpesh na jepet detyra për të ruajtur kopshtin si një oaz mirëqenieje. Puna jonë përfshin kujdesin për sistemet, mirëmbajtjen e tyre të rregullt dhe zhvillimin e mëtejshëm të tyre. Duke qenë i pranishëm në vend, ju jeni gjithmonë në kontakt me klientët tanë. Ju merrni dëshirat dhe sugjerimet e tij dhe mund t'i zbatoni drejtpërdrejt ose t'ia kaloni ekipit. Rezultati janë porosi dhe rekomandime të reja për "peizazhe dhe kopshte".


Jeni një specialist i kualifikuar në fushën e kopshtarisë dhe peizazhit, vlerësoni qasjen me cilësi të lartë ndaj klientëve dhe a ndiheni si në shtëpinë tuaj në botën e bimëve? Le të zbulojmë së bashku nëse jemi një ndeshje e mirë.

Çfarë ju pret:

 • Projekte sfiduese me klientë po aq kërkues dhe miqësorë
 • Marrja e detyrave drejtuese
 • Mundësi për avancim: Ekziston një mundësi për të marrë përsipër menaxhimin e të gjithë ekipit të mirëmbajtjes së kopshtit
 • Orari fleksibël i punës
 • Një atmosferë e këndshme, familjare
 • Pritje e madhe për ju si një koleg i ri


Çfarë ju merrni me vete:

 • Si një kopshtar i trajnuar, ju ndani dashurinë tonë për bimët
 • Keni njohuri të mira deri në shumë të mira për bimët
 • Ju punoni me besueshmëri dhe përgjegjësi
 • Sjelljet e mira dhe ndërveprimet e këndshme me kolegët dhe klientët janë të rëndësishme për ju
 • Keni një pamje të jashtme të këndshme
 • Ju keni një leje drejtimi të klasit B ose BE
 • Përvoja në sektorin privat të kopshtit është e dëshirueshme

Ndiheni të adresuar?

Më pas na dërgoni një email të shkurtër për të aplikuar dhe për t'u bërë pjesë e ekipit tonë të kujdesit për kopshtin. Ne do të kthehemi tek ju sa më shpejt të jetë e mundur.
sb@landschaftenundgaerten.de

A keni ndonjë pyetje paraprakisht?
Ju lutemi na kontaktoni me telefon në  +49 176 64187333

Whatsapp: +49 176 64187333